Huisartsen Haspel 's-Hertogenbosch

HUISARTSEN

De zorg voor patiënten met psychische klachten overdragen aan een kwalitatief hoogwaardige praktijkondersteuner GGZ? Haspel regelt het voor u!

Lees meer

POH's Den Bosch, Brabant

POH's

In een huisartsenpraktijk patiënten met psychische klachten echt verder helpen? En tegelijkertijd jezelf blijven ontwikkelen? Haspel ondersteunt jou hierin.

Lees meer

Patiënten POH-GGZ Den Bosch

PATIËNTEN

Heeft u last van psychische klachten en wilt u geholpen worden? Uw huisarts kan samen met een praktijkondersteuner GGZ veel voor u betekenen!

Lees meer

 

Huisartsenstichting Haspel, voor huisarts én patiënt in Den Bosch.

Bij de huisartsenstichting kunt u als huisarts terecht om in contact te komen met patiënten, maar ook als patiënt kunnen wij ervoor zorgen dat u bij de juiste huisarts terecht komt. Samen met een praktijkondersteuner GGZ kan de huisarts veel voor u betekenen. Wilt u de juiste zorg? Zoek uw zorg dan bij Haspel GGZ Den Bosch.

Hapsel GGZ Den Bosch voor psychische klachten

Haspel zet zich in voor mensen met psychische klachten. Dit doen wij in samenwerking met de huisarts. Wat kunnen onze praktijkondersteuners voor u doen? In een intakegesprek bespreken we uw klachten en kijken dan samen naar een manier om er vanaf te komen. De samenwerking van een GGZ specialist en uw huisarts kan veel voor u betekenen. Daarom is Hapsel GGZ

De praktijkondersteuner voor de huisarts

Momenteel werken wij met 37 praktijkondersteuners. Wij kunnen u als huisarts helpen met de patiënten met psychische klachten, zodat u meer tijd heeft voor andere patiënten. Onze POH's zijn goedopgeleid en echte specialisten op dit gebied. Daarnaast houdt Haspel zich bezig met innovatie in de GGZ zorg. Wij bezitten dus altijd actuele kennis. 
 

 

Onze missie is:

"Het bieden van integrale psycho-sociale zorg binnen de eerste lijn, onder verantwoordelijkheid van de huisarts, met kwaliteitsborging vanuit de organisatie"

Locatie Haspel GGZ

Bruistensingel 660, 5232 AJ
’s-Hertogenbosch
Telefoonnummer Haspel GGZ

088 - 8765220

 
Haspel E-mailadres

info@haspelggz.nl
Linkedin Haspel GGZ

Follow us!

 

Copyright © 2015 Haspel  POH -  GGZ 

Haspel GGZ Den Bosch
Stichting Haspel Den BoschStichting Haspel BrabantStichting Haspel 's-HertogenboschStichting Haspel POH-GGZStichting Haspel psychische klachten