Haspel Den Bosch


Algemeen

Medio 2007 werd Haspel opgericht, een stichting van en voor huisartsen.

Voornaamste doel: het faciliteren van de inzet van een POH-GGZ in de huisartsenpraktijk, met veel aandacht voor scholing en opleiding en ondersteuning van de praktijkondersteuner.

Begonnen met vier POH's, inmiddels detacheren wij ruim vijftig POH’s bij 170 huisartsen binnen de regio Noord Brabant Noordoost.

Missie

Haspel wil vraaggestuurde integrale psycho-sociale zorg bieden binnen de eerste lijn, onder de verantwoordelijkheid van de huisarts met kwaliteitswaarborging vanuit de organisatie. Haspel zet hiervoor kwalitatief hoogwaardige POH’s-GGZ in de huisartsenpraktijk in.

Meerwaarde Haspel

Naast het feit dat Haspel kwalitatief hoogwaardige POH’s-GGZ detacheert, zet Haspel zich ook op breder gebied in voor de huisarts. Doordat huisartsen zich organiseren in één groot samenwerkingsverband kan Haspel als onderhandelingspartner afspraken maken met de zorgverzekeraars. Omdat veel aanbieders van GGZ zorg interesse tonen in het aanbieden van 'eerstelijns' GGZ zijn organisaties als Haspel nodig voor het maken van afspraken met de zorgverzekeraars.    

Daarnaast houdt Haspel zich bezig met de innovatie van de GGZ zorg binnen de huisartsenpraktijk. Zo heeft Haspel zich toegelegd op de uitvoering van projecten als de DBC Depressie, de CET regeling en de daaruit voortkomende ontwikkeling Basis GGZ en de transitie van ADHD zorg naar de huisartsenpraktijk

Wij zijn een platte organisatie, met een klein bureau, een medisch en een algemeen directeur en een kwaliteitsmedewerker.

Haspel zet zich in voor de huisarts én de patiënt

 

POH-GGZ Hastel Den Bosch, Brabant

Vacatures Haspel

Bent u geïnteresseerd in werken bij Haspel Den Bosch? Neem dan een kijkje op de deze pagina om te zien wat de actuele vacatures zijn.

 

Onze missie is:

"Het bieden van integrale psycho-sociale zorg binnen de eerste lijn, onder verantwoordelijkheid van de huisarts, met kwaliteitsborging vanuit de organisatie"

Locatie Haspel GGZ

Europalaan 12A bis, 5232 BC
’s-Hertogenbosch
Telefoonnummer Haspel GGZ

073 - 203 6 203

 
Haspel E-mailadres

info@haspelggz.nl
Linkedin Haspel GGZ

Follow us!

 

Copyright © 2015 Haspel  POH -  GGZ 

Haspel GGZ Den Bosch
Over stichting Haspel