Haspel Den Bosch


Algemeen

Medio 2007 werd Haspel opgericht met als voornaamste doel het faciliteren van de inzet van een POH-GGZ in de huisartsenpraktijk. We begonnen met vier POH's en inmiddels detacheren wij 37 POH’s.

Missie

Haspel wil integrale psycho-sociale zorg bieden binnen de eerste lijn, onder de verantwoordelijkheid van de huisarts met kwaliteitswaarborging vanuit de organisatie. Haspel zet hiervoor kwalitatief hoogwaardige POH’s-GGZ in de huisartsenpraktijk in.

Meerwaarde Haspel

Naast het feit dat Haspel kwalitatief hoogwaardige POH’s-GGZ detacheert, zet Haspel zich ook op breder gebied in voor de huisarts. Doordat huisartsen zich organiseren in één groot samenwerkingsverband kan Haspel als onderhandelingspartner afspraken maken met de zorgverzekeraars. In de nabije toekomst zal ook de GGZ zorg op basis van functionele bekostiging plaatsvinden. Omdat veel aanbieders van GGZ zorg interesse tonen in het aanbieden van 'eerstelijns' GGZ zijn organisaties als Haspel nodig voor het maken van afspraken met de zorgverzekeraars.    

Daarnaast houdt Haspel zich ook voortdurend bezig met de innovatie van de GGZ zorg. Zo heeft Haspel zich toegelegd op de uitvoering van projecten als de DBC Depressie, de 3+ regeling en de daaruit voortkomende ontwikkeling Basis GGZ.

 

Haspel is er voor de huisarts én voor de patiënt. Alles draait om mentale gezondheid!

 

POH-GGZ Hastel Den Bosch, Brabant

Vacatures Haspel

Bent u geïnteresseerd in werken bij Haspel Den Bosch? Neem dan een kijkje op de deze pagina om te zien wat de actuele vacatures zijn.

 

Onze missie is:

"Het bieden van integrale psycho-sociale zorg binnen de eerste lijn, onder verantwoordelijkheid van de huisarts, met kwaliteitsborging vanuit de organisatie"

Locatie Haspel GGZ

Bruistensingel 660, 5232 AJ
’s-Hertogenbosch
Telefoonnummer Haspel GGZ

088 - 8765220

 
Haspel E-mailadres

info@haspelggz.nl
Linkedin Haspel GGZ

Follow us!

 

Copyright © 2015 Haspel  POH -  GGZ 

Haspel GGZ Den Bosch
Over stichting Haspel